BMW z USA v Česku na objednávku
Objednávala jsem si své první BMW z USA přes Boss Auto v Praze https://boss-auto.cz/select-cars/bmw/ a popravdě jsem měla strach, aby to celé nebylo moc složité. Ale nakonec to proběhlo úplně v pohodě – ukázali mi několik variant BMW s detailní historií, vysvětlili rozdíly mezi modely a doporučili to, co pro mě dávalo smysl i cenově. Všechno šlo krok po kroku, žádné zmatečné jednání ani složité papíry, protože většinu za mě vyřídili sami.
Když auto dorazilo do Česka, byla jsem nadšená – přesně odpovídalo fotkám i reportu, žádné skryté vady, čistý interiér, technicky ve výborném stavu. Celý proces od objednávky po převzetí proběhl rychle a bez nervů, takže pokud někdo zvažuje BMW z USA na objednávku, tahle cesta pro mě byla nejlepší, jakou jsem mohla zvolit.
Když auto dorazilo do Česka, byla jsem nadšená – přesně odpovídalo fotkám i reportu, žádné skryté vady, čistý interiér, technicky ve výborném stavu. Celý proces od objednávky po převzetí proběhl rychle a bez nervů, takže pokud někdo zvažuje BMW z USA na objednávku, tahle cesta pro mě byla nejlepší, jakou jsem mohla zvolit.