Харчування для тих, хто мало рухається — з ч
FitDay Member
Працюю в офісі, більшість часу сиджу за столом, руху мінімум. За останній рік помітив, що з’явився зайвий жир на животі, хоча не сказати, що їм багато. Став розуміти, що просто треба по-іншому харчуватись, але не знаю, з чого почати. В інтернеті купа порад, але більшість для спортсменів або тих, хто активно тренується. А що робити тим, хто весь день у кріслі? Хочеться простих і реальних порад.
FitDay Member
Я з цим теж зіштовхнулась — після кількох місяців дистанційної роботи вага поповзла вгору, хоча я не змінювала своїх звичок. Дуже допомогла стаття, яку випадково знайшла: https://24.lutsk.ua/yak-pravylno-har...-pratsivnykiv/ Там усе чітко і просто: для тих, хто сидить цілий день, потрібно зменшити калорійність, особливо за рахунок простих вуглеводів, більше білка і овочів. Я почала снідати нормально (яйця, каша без цукру), на обід брати з собою легкі страви — гречка з овочами або курка, а вечерю роблю легкою і не пізніше 19:00. Ще важливо — пити багато води і не забувати про перекуси: горіхи, йогурт, яблуко. Уже через пару тижнів відчула легкість, і навіть живіт трохи зменшився. Стаття реально корисна — без фанатизму, але з дієвими порадами.