Problem w/Nutrition report

Old 06-14-2012, 05:44 PM
  #1  
FitDay Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2010
Posts: 443
Default Problem w/Nutrition report

In Fitday Beta, there appears to be a problem with the report 'Nutrition.' I can never get this report to present. I first noted this issue months ago, but don't think I've reported it until now. The beta report 'Calories' always works, and I use it often, but I never can get 'Nutrition' to appear. The page shows "this may take a few seconds," and will show the <spinning request icon> for hours, but never complete.
Thought you may want to know: Premium user, Browser: Firefox, problem occurs on prior Firefox versions (~ 10) & current version: 13, OS: Windows. The nutrition reports work in Fitday Classic, but not in Beta. If you'd like more info, please let me know.
'Love fitday, I'm a long term user and it really works for me. Well, except for this one report.

Last edited by dmartz; 06-14-2012 at 05:59 PM.
dmartz is offline  
Old 06-16-2012, 08:20 PM
  #2  
FitDay Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Default

This happens to me too!



Originally Posted by dmartz View Post
In Fitday Beta, there appears to be a problem with the report 'Nutrition.' I can never get this report to present. I first noted this issue months ago, but don't think I've reported it until now. The beta report 'Calories' always works, and I use it often, but I never can get 'Nutrition' to appear. The page shows "this may take a few seconds," and will show the <spinning request icon> for hours, but never complete.
Thought you may want to know: Premium user, Browser: Firefox, problem occurs on prior Firefox versions (~ 10) & current version: 13, OS: Windows. The nutrition reports work in Fitday Classic, but not in Beta. If you'd like more info, please let me know.
'Love fitday, I'm a long term user and it really works for me. Well, except for this one report.
wildtreecourt is offline  
Old 06-18-2012, 10:26 PM
  #3  
IBswilson
Guest
 
Posts: n/a
Default

We had some really odd data stored for one of our foods in the database which was causing the nutrition reports to crash.

Everything should be fixed now.

Thank you dmartz and wildtreecourt for communicating with me to help us fix this issue.
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.