Go Back   FitDay Discussion Boards > Forum Feedback and Support > FitDay Classic Feedback and Support
Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-12-2011, 07:14 PM   #1 (permalink)
FitDay Member
 
snafuken's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Ontario,Canada
Posts: 113
Default Site is getting hung up (Admin monitored)

Just saying.....
Seems lately it takes forever to log my indormation.System hangs up quite often and I have to re-boot back into Fitday.
Anyone else having issues?
Also, do you know if there are "Peak Times " where the system actually bogs down do to high user taffic?
__________________
Cheers,
Ken


Back at it date: Jan 6, 2013
Starting weight: 270 lbs
Current weight: 253 lbs.

Last edited by snafuken; 09-12-2011 at 07:18 PM. Reason: spelling error
snafuken is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2011, 06:45 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 491
Default

There should never be a time when our site runs slower due to traffic.

What browser and version are you using?
IBobi is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2011, 08:16 PM   #3 (permalink)
FitDay Member
 
snafuken's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Ontario,Canada
Posts: 113
Default

Safari 5.1
__________________
Cheers,
Ken


Back at it date: Jan 6, 2013
Starting weight: 270 lbs
Current weight: 253 lbs.
snafuken is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2011, 12:35 AM   #4 (permalink)
FitDay Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Default Beta version

There does not seem to be any difference between the old version I use and the new here. Can you tell me what might be different then I can give you feedback on it.
ccorneliab is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2011, 12:05 PM   #5 (permalink)
FitDay Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Default site takes ages to load, sometimes times out

Hi Folks!

A week ago I returned to using FitDay after about a 1 year break. The site is continually taking forever to load, sometimes even timing out. Does anyone know why it is doing this, or what I can do to stop it? It is like it is getting stuck on the adverts. I have a new computer with good speed, good DSL speed, and do not have problems with any other website. I have used FitDay many times over the last 6 or 7 years, never having problems with it in the past. The timing out is driving me crazy! Could anyone help me rectify this please?

Thanks!

Louise
bellajane is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2011, 07:13 PM   #6 (permalink)
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 491
Default

The Beta version is different on the food side only, not the forums
IBobi is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2011, 07:15 PM   #7 (permalink)
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 491
Default

Snafuken,

Doesn't appear to be a site issue, or I'm confident we'd have a number of other users joining in here.

Have you tried clearing your cache/cookies? Or updating to FF 6.0?
IBobi is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2011, 09:15 PM   #8 (permalink)
Super Moderator
 
cjohnson728's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4,083
Default

Hi Louise, you may want to post your question in one of the sections toward the bottom of the main list of threads...I think it's called Support/Feedback(?). This one is for FitDay PC...if you bought the home version for use with no internet...and I'm not sure it will get seen/answered here. I think the moderators check the other thread more frequently and technical support does as well. FitDay is in the midst of changes and major upgrades, so maybe that has something to do with it? Good luck; hope you get it resolved soon .
__________________
Cassie

And now that you don't have to be perfect, you can be good.
-John Steinbeck
cjohnson728 is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2011, 02:26 AM   #9 (permalink)
FitDay Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Default

Thank you cj...I am guessing that this is why the thread has been moved too. I will try to figure out how the forums work here. This is the first time I have tried posting.
bellajane is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2011, 02:36 AM   #10 (permalink)
FitDay Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Default

ibobi...the site runs slow every time I try to use it. Even tonight, using the forums, the site is crawling. It is like being on a dial up system.

On my main computer, I use Google Chrome as a browser, and have Windows 7 OS. The system is only a few months old and zips through other websites quite fast. I have a secondary system, a laptop, that is about 3 years old, runs on Vista, has Google Chrome, and also has no problems with other websites. Both systems are very slow, and I usually have to close the browser and re-start it to get the site to work as it seems to get "stuck" loading the adverts in.

At work I use IE, and it is on Vista. The site is a nightmare to use there, far worse than on a home system, but, there again, the Internet runs slow at work no matter which site I go to.

I just had someone email tonight asking which program I use to track food and am somewhat leary about telling him to come here because it is sooooo slow. The site used to run very well, both the early design and the re-design. I have no idea why it is running so poorly now. I used to be able to log in, track my food and exercise without any troubles using an ancient old laptop that simply crawled on most sites.

hahahaha Then tonight it has been working just fine for me to enter food in!

Last edited by bellajane; 09-15-2011 at 03:00 AM.
bellajane is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
administration, bug, fitday questions, forum, login

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2