FitDay Discussion Boards

FitDay Discussion Boards (/fitness/forums/)
-   FitDay Classic Feedback and Support (http://www.fitday.com/fitness/forums/fitday-classic-feedback-support/)
-   -   Limit to Custom Foods? (http://www.fitday.com/fitness/forums/fitday-classic-feedback-support/6104-limit-custom-foods.html)

ATOMMIK 12-31-2011 05:19 PM

Limit to Custom Foods?
 
I can only log so many foods, I try to add something new at this point and it will not appear on my list. I have also noticed a few of the foods I previously added are not there
What am I missing?
Tom

VitoVino 12-31-2011 05:35 PM

Quote:

Originally Posted by ATOMMIK (Post 66493)
I can only log so many foods, I try to add something new at this point and it will not appear on my list. I have also noticed a few of the foods I previously added are not there
What am I missing?
Tom


This is very concerning. Can you please tell me exactly how many foods you have in your Custom Foods list please? Then we can see exactly what's going on.

VitoVino 12-31-2011 05:50 PM

Now I'm seeing something I've not seen before. There IS an upper limit to the number of foods which can be added daily to the Food Journal. This number is 50 and I just verified it myself by using a test account.

However, it still remains to be seen if there is an upper limit to the number of Custom Foods which can be generated. We are asking Tech Support for an answer to this.

ATOMMIK 12-31-2011 07:58 PM

I have 10

mecompco 12-31-2011 09:45 PM

That IS weird. I currently have 180 or so. I've never run into any warnings or limits. Interested to see what the answer to this is!

Regards,
Michael

VitoVino 12-31-2011 09:56 PM

Quote:

Originally Posted by ATOMMIK (Post 66507)
I have 10

I just created 55 Custom Foods with a test account. So... this is looking like nonsense to me.

cjohnson728 12-31-2011 10:02 PM

There has been mention of this before; maybe it's a browser compatibility issue? Personally, I have over 250 custom foods and never had a limit, but over the two years I've been here, various folks have come on and brought this issue up.

ATOMMIK 12-31-2011 10:36 PM

Do I need to be a member of any kind, as I am not

Tom

VitoVino 12-31-2011 10:44 PM

Quote:

Originally Posted by ATOMMIK (Post 66521)
Do I need to be a member of any kind, as I am not

Tom

No.

If you want us to take this issue seriously and move forward, you'll have to take screen shots of the issue, along with the error messages. Then upload them to a free hosting site such as image shack or photobucket so that we can take a look at them. Furthermore, you need to state your operating system, browser and version, and any other information which may be relevant in trouble shooting this. So far you've provided nothing. So we cannot get to the bottom of this.

ATOMMIK 12-31-2011 10:46 PM

I switched to explorer from mozilla and it seems to be fine

Thanks to all for their help

I like this site

Tom


All times are GMT. The time now is 08:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2