Go Back   FitDay Discussion Boards > Forum Feedback and Support > FitDay 2.0 Feedback & Support
Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-26-2013, 11:39 PM   #1 (permalink)
FitDay Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Default Script problems with IE9

I am using Internet Explorer 9 in Vista, and just about every page has a long running script and prevents the page from loading. I realize you are trying to sell the software, but the script issue makes the site useless to everyone with older machines.
mark1r2 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2013, 07:07 PM   #2 (permalink)
Retired admin. Please direct issues to IBobi.
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 9
Default

Thank you for notifying us of this problem. We will forward this information to our tech team and will hopefully have it solved as soon as possible! Any other information that you could give us that could help solve this would be great. Could you provide examples of pages where you see this script? Thank you!

Last edited by IBcash; 01-29-2013 at 07:12 PM.
IBcash is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2