Go Back   FitDay Discussion Boards > Forum Feedback and Support > FitDay 2.0 Feedback & Support
Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-09-2012, 03:04 AM   #1 (permalink)
FitDay Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 11
Angry I give up!

I have no idea how to post. I have posted 6 times and they never show.
I can't find anything, most of what I see are from 2010 even on some of the last pages. I have had 1 feed back on day 1. I tried to join the 4th of July challenge. I joined because I do need positive feed back. I can't even get the flippin EST time to stay, I am not from Indiana!
Extremely frustrated.
Connie... is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 03:22 AM   #2 (permalink)
FitDay Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 77
Default

Don't give up! I can see this post :-)
liberatedmist is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 03:51 AM   #3 (permalink)
Super Moderator
 
cjohnson728's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4,083
Default

Connie, I'm not sure what is wrong; I can pull up all your posts and see where people have responded to you, and you responded back (on the Atkins thread, I think). When you hit "submit reply," does it pull up the thread with your post the last one in it?
__________________
Cassie

And now that you don't have to be perfect, you can be good.
-John Steinbeck
cjohnson728 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 04:33 AM   #4 (permalink)
FitDay Member
 
handcycle2005's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Turlock, Ca
Posts: 301
Default

What I see: I see her username as Connie... with 7 posts, join date Jun 2012 but when I look at her profile, I see a username of connie12345 and a post count of 0 with a join date of 7-11-2010.
__________________
"To give anything less than your best is to sacrifice the Gift."
Steve Prefontaine
handcycle2005 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 04:43 AM   #5 (permalink)
Super Moderator
 
cjohnson728's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4,083
Default

Quote:
Originally Posted by handcycle2005 View Post
What I see: I see her username as Connie... with 7 posts, join date Jun 2012 but when I look at her profile, I see a username of connie12345 and a post count of 0 with a join date of 7-11-2010.

That happened to me the first time I checked. Then I checked again the next time I logged in and all of her posts came up and I was able to click on them. It's happened to me with a couple other users in the past few days; I'm not sure what's going on with that.

It happened with Mike and I too, the other day; I linked a member in a PM to him and he could not pull up the posts.

I just tried right now and all of your posts are still coming up for me, Connie...if you go into the threads themselves, can you see them?
__________________
Cassie

And now that you don't have to be perfect, you can be good.
-John Steinbeck
cjohnson728 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 05:24 AM   #6 (permalink)
FitDay Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 11
Default

I am using the reply to thread now, I think I used reply to post under the last post if that makes sense.

I was able to see these posts so not sure if that makes a difference since I started a new thread.

I have only been able to see 1 post from myself. Can not seem to find up to date posts on most of what I check out, hitting on the last page.

Sorry for being cranky but it's been 10 days of flip flopping here.

I don't have anything in my private section stating that I made any posts at all.

I will keep trying
Connie... is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 05:25 AM   #7 (permalink)
FitDay Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 11
Default

ok now I can see this one, has the format or options changed?
Connie... is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 05:38 AM   #8 (permalink)
Super Moderator
 
cjohnson728's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4,083
Default

Connie, I am going to move this down to the Technical Support section so we can take a look at this but I didn't want to do so without you knowing and thinking it just disappeared again...please let me know if it's ok to do this. I totally can understand how frustrating this must be for you!
__________________
Cassie

And now that you don't have to be perfect, you can be good.
-John Steinbeck
cjohnson728 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 03:35 PM   #9 (permalink)
FitDay Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 11
Default

Thats fine with me
Thanks for helping and understanding
Connie... is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2012, 07:59 PM   #10 (permalink)
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 491
Default

Here's what's wrong: it's the ellipsis in your username.

The software that this site runs on, VBulletin, sometimes has trouble distinguishing between users with similar names and punctuation in their handle.

Connie, PM me and request a handle change. If you send me a few options we can find one that is not taken.

Thanks,

Paul
IBobi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2